Till Kulturhuset Barbacka

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Familjeföreställningar

Höstens familjeföreställningar bjuder på teater, dikter, spännande historier och bokklassiker. Arrangemangen har åldersrekommendationer, se respektive föreställning.

Biljetter förbokas och hämtas i receptionen. Biljetterna kostar 60 kronor per person. I mån av plats går det även att köpa biljetter samma dag. Föreställningarna visas oftast i Spelhålan. Välkommen.

Höstens familjeföreställningar:

16 september • kl 14.00 Kommissarie Gordon
Kommissarie Gordon är en riktig livsnjutare, en erfaren, klok och noggrann padda som aldrig skulle drömma om att döma någon på förhand. Måhända är han lite trött emellanåt men aldrig för trött för en kaka! Tillsammans med sin pigga och listiga assistent, musen Paddy, löser de mysterier och i sina bästa stunder ägnar de sig åt de stora tankarna. Av och med Teater Pero efter en bok av Ulf Nilsson. Från 4 år. Entré: 60 kr.

7 oktober • kl 14.00 Eli och Rio - precis som alla andra - helt olika
Klänningar och mustascher! En tröja blir en byxa, en byxa blir en hatt! Hur påverkas vi av vad vi väljer att ha på oss?

Följ med Eli & Rio på ett äventyr i hemmets alla rum, där de delar med sig av sin överraskande och fantasifulla värld. Eli & Rio är en lustfylld föreställning där vi tar oss an roller och identitetsfrågor med rörelse, humor och öppenhet. Av och med Teater Tre. Ålder 3-6 år. Entré: 60 kr.

11 november • kl 14.00 Mirabell och Astrakan
Mirabell och Astrakan har båda begett sig till en lekplats för att vänta på att Någon ska komma dit. Denna Någon ska förändra allt och lösa alla deras problem. Men det blir inte riktigt som de tänkt sig. För när Astrakan kommer dit är Mirabell redan där och hon vill absolut inte att Astrakan också ska vara där, tänk om Någon inte vågar komma då. Hon försöker lura bort Astrakan som i sin tur svarar med att jaga bort Mirabell. Båda vill vara ensamma på lekplatsen när Någon kommer. Av och med Regionteatern Blekinge-Kronoberg. Från 4 år. Entré: 60 kr.

2 december • Kl 14.00 Sagan om den lilla farbrorn
Den lilla farbrorn är en mycket ensam liten farbror som så gärna vill ha en vän, men som ingen bryr sig om – eller ens ser. Så en dag kommer det förbi en hund som blir hans vän. Farbrorn är så lycklig. Ända tills det dyker upp en liten flicka och hunden flyttar sin uppmärksamhet till henne. Ska den lilla farbrorn bli ensam igen? En underbar berättelse om ensamhet och dåligt självförtroende men framför allt om vänskapens glädje och värme. Efter en bok av Barbro Lindgren med Boulevardteatern. Ålder: 3-8 år. Entré 60 kr.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.