Familjeföreställningar

Vårens familjeföreställningar bjuder på dockteater, dikter, sånger och bokklassiker. Arrangemangen har åldersrekommendationer, se respektive föreställning.

Biljetter förbokas och hämtas i receptionen. Biljetterna kostar 60 kronor per person. I mån av plats går det även att köpa biljetter samma dag. Välkommen.

Vårens familjeföreställningar:

4 februari • kl 14.00 Nasse hittar en stol
Nasse träffar på ett för honom helt okänt föremål, som han försöker förstå...en situation som den unga publiken väl känner igen. Sven Nordqvists klassiker framförs som bilderboksteater av Kevin Benn. Ålder 3-5 år. Entré 60 kr.

4 mars • kl 14.00 Familjeföreställning - Hemulen som älskade tystnad.
Tove Janssons berättelse om Hemulen som hela sitt liv arbetat på släktens tivoli, dagarna i ända omgiven av folk och ljud men egentligen längtar efter den stora underbara tysta ensamheten. Gästspel med Masthuggsteatern. Ålder 5-8 år. Entré 60 kr.

1 april • kl 14.00 Familjeföreställning - Pappa är ute och cyklar.
Något är på tok på stadens gator. En sabotör är ute och förstör alla skateboards, rullskridskor och airboards. Men cyklarna står fortfarande orörda… Något är också på tok i den lilla cykelverkstaden. Ägaren Eddie och hans son Freddie som tidigare varit de bästa av vänner, har börjat hålla hemligheter för varandra. Ett underhållande familjedrama. Gästspel med Teater 23. Ålder 6-10 år. Entré 60 kr.

6 maj Kl 14.00 Familjeföreställning - Kanel och Kanin och alla känslorna.
Hör du, Kanel? Vet du vad det är? Är det ett fågelpip? Nej inte i luften. Utan här! I din mage? Har du fått knip? Nejm det är alla känslorna som finns där. Hur många då? MInst tjugotvå. Kom så går vi och räknar dom! Teaterföreställning med dikter och sånger om alla våra känslor. Gärspel av Teater Pelikanen. Ålder; från 2 år. Entré 60 kr.

 

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.