Tisdag 29 oktober

Här presenteras tisdagens jubileumsprogram i sin helhet.

TISDAG 29 OKTOBER

10:30-12:00 Cirkusworkshop! Ålder: 7-12 år.
Cirkusartisterna Andrea Hilario och Johannes Starke lär ut cirkus!Workshopen blandar fysiska lekar, fördjupad cirkusträning, jonglering och trix i parakrobatik. Andrea är specialiserad i luftakrobatik och handstående och Johannes i jonglering och akrobatik. Andrea och Johannes har arbetat tillsammans sedan 2016 och har turnerat tillsammans med Cirkus Cirkör och Clowner utan gränser. Tillsammans har de kompaniet  Spinning compass performance, som har skapat en föreställning ombord på deras skepp Johanne. Utöver det så har dom också undervisat mkt i cirkus de senaste 14 åren. Ålder: 7-12 år. Plats: Kulan. Begränst antal platser, förhandsboka gärna. 

11:00-12:00 Dans & teater för barn och unga med funktionsvariationer
Vi provar olika dans- och teaterövningar tillsammans! Ingen tidigare erfarenhet krävs. Alla åldrar. Lokal: Garaget. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.

11:00-15:00 Vimpelverkstad & Kollektivt konstverk
I skaparverkstaden gör vi vimplar innehållandes våra drömmar som vi hänger upp taket på Barbacka. Vi tar oss också an den stora väggen på innegården som vi fyller med avtryck av våra händer. Plats: Glasgången. Alla åldrar.

12:00-15:00 Ansiktsmålning
Ansiktsmålning i foajén för alla som vill bli sig själv eller någon annan en liten stund. Plats: Foajén. Alla åldrar.

13:00-14:30 Cirkus Workshop. Från 13 år.
Kom och lär dig cirkus! För information se kl 10.30. Ålder: från 13 år. Plats: Kulan. Begränst antal platser, förhandsboka gärna.

15:00 Husets hemligheter
– Barbackas egna varietéföreställning för hela familjen
Ormen Bruno och Ökenråttan Trigge har bott i hemlighet på Barbacka i många år. Nu möts dom för första gången för att berätta för oss om vad de sett och hört under alla dessa år. Dans och teaterelever från Barbacka spelar korta scener där vi får möta allt från förrymda möss till spökjägare. Husets egna rockgrupp Helges Änglar spelar live. Välkomna! Alla åldrar. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.

18:00 Husets hemligheter
– Barbackas egna varietéföreställning för hela familjen
För information se 29 oktober kl 15.00.

Fri entré på allt men begränsat antal biljetter. Så boka dina biljetter via receptionen för att säkert få plats. Välkommen!

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.