Måndag 28 oktober

Här presenteras måndagens jubileumsprogram program i sin helhet.

MÅNDAG 28 OKTOBER

10:30-11:00 Sagodrama. Ålder 2-4 år.
Upplev sagans värld genom drama, lek och fantasi. Tillsammans med en vuxen får du lyssna och vara med i en saga som vi tillsammans utforskar. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.  Ålder: 2-4 år Plats: Kulan.

11:00-15:00 Vimpelverkstad & Kollektivt konstverk
I skaparverkstaden gör vi vimplar innehållandes våra drömmar som vi hänger upp taket på Barbacka. Vi tar oss också an den stora väggen på innegården som vi fyller med avtryck av våra händer. Plats: Glasgången. Alla åldrar.
 
11:30-12:15 Sagodrama. Ålder 5-6 år.
För information se kl 10.30. Obs! Ålder: 5-6 år.

12:00-13:00 Prova på dans - House  House är en klubbdans som kommer från tidigt 80-tal och är en blandning av salsa, stepp, jazz och afrikansk dans.  Kom och prova på! Ingen erfarenhet krävs. Från 12 år. Plats: Garaget.

13:00-14:00 Prova på dans - Waacking 
Waacking är en klubbdans från 70-talet, som dansas till disco och funk. Du känner igen stilen på dess kraftfulla armrörelser och sitt funky groove. Ingen erfarenhet krävs. Från 12 år. Plats: Garaget.

13:00-14:00 Ansiktsmålning
Ansiktsmålning i foajén för alla som vill bli sig själv eller någon annan en liten stund. Plats: Foajén. Alla åldrar.

13:30- 15:00 Prova På Cirkus
Cirkusartisterna Andrea Hilario och Johannes Starke lär ut cirkus! Välkommen att prova på olika cirkusdiscipliner som jonglering, snurra tallrik, diabolo, flower stick, parakrobatik, handstående med mera. Andrea är specialiserad i luftakrobatik och handstående och Johannes i jonglering och akrobatik. Andrea och Johannes har arbetat tillsammans sedan 2016 och har turnerat tillsammans med Cirkus Cirkör och Clowner utan gränser. Tillsammans har de kompaniet  Spinning compass performance, som har skapat en föreställning ombord på deras skepp Johanne. Utöver det så har dom också undervisat mkt i cirkus de senaste 14 åren. Alla åldrar. Plats: Kulan. Drop-in.

Fri entré på allt men begränsat antal biljetter. Så boka dina biljetter via receptionen för att säkert få plats. Välkommen!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.