Lördag 26 oktober

Välkommen till lördagens program! Idag bjuder vi på 30 meter gratis tårta för att symbolisera våra 30 år i barnkulturens tjänst!

LÖRDAG 26 OKTOBER

11:00-14:00 Ansiktsmålning
Ansiktsmålning i foajén för alla som vill bli sig själv eller någon annan en liten stund. Plats: Foajén. Alla åldrar.

11:00-15:00 Vimpelverkstad & Kollektivt konstverk
I skaparverkstaden gör vi vimplar innehållandes våra drömmar som vi hänger upp i taket på Barbacka. Vi tar oss också an den stora väggen på innegården som vi fyller med avtryck av våra händer. Plats: Glasgången. Alla åldrar.

13:00 Familjeföreställning - Nasse Hittar en Stol
”Jag är inte dum, det är bara det att jag har aldrig sett en stol förr”... Gästspel med Kevin Benn. Ålder: 3-5 år. Fri entré. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna. 

14:00 Tårta & Invigningsmusik av Apolonia
Vi firar ett färgglatt och kraftfullt barn- och ungdomskulturhus med en 30 meter lång tårta! Apolonia bjuder på världsmusik. Strax söder om evigheten i centrum av möjligheten ligger landet Apolonien. Där växer toner på träd och uppe i lövverken viskar sånger som öppnar människors hjärtan. Där bor karaktärerna Mustaschen, Borgmästaren, Kaj Jolanta och Gunvor Grönkål som ägnar hela dagarna åt att bygga broar mellan människor genom att skapa och spela världsmusik! Välkomna! Plats: Garaget. Tårta finns till alla (så långt det räcker).

15:00 Familjeföreställning - Nasse Hittar en Stol
För information se lördag 26 oktober kl 13.00.

Fri entré på allt men begränsat antal biljetter. Så boka dina biljetter via receptionen för att säkert få plats. Välkommen!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.