Grattis Anton!

Vår teaterledare Anton har, som 1 av 3 elever, kommit in på kandidatutbildningen för dramatik och dramaturgi på Stockholms dramatiska högskola! Stort grattis Anton!

En av våra teaterledare, Anton Elmgren, har som sagt kommit in på en hett eftertraktad utbildning! Det är kanditatutbildning i dramatik och dramaturgi på Stockholms dramatiska högskola på institutionen för scenkonst. Utbildningen är tre år och de tar in 3 personer var tredje år!  I utbildningen ingår en del moment med, och samarbeten med, skolans andra utbildningar inom exempelvis Regi och skådespeleri. 

- Det känns overkligt och fantastiskt! säger Anton. Det där jag haft som en dröm man knappt vågat benämna är nu en verklighet som gjort de senaste årens experimenterande med scenkonst och skapande av ett personligt uttryck mödan värt. Jag är väldigt tacksam för allt stöd jag fått i det. Framför allt av Barbackas Nina Olsson. Hennes uppmuntran och intresse har varit ovärdeligt i min utveckling. 

På Teaterveckan och på Kulturnatten har Antons alldeles första helt egenskrivna pjäs "Knoppar som brister" premiär hos oss. Missa inte det och igen stort grattis Anton, vi är så stolta över dig!

Knoppar som brister spelas i Spelhålan:
Tisdag 7 maj kl 19.30 på Teaterveckan, fri entré men bergräsat antal biljetter!
Fredag 24 maj kl 18.00 & 20.00 på Kulturnatten, fri entré men bergräsat antal biljetter!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.