Till Kulturhuset Barbacka

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Kulturläger 18-29 juni 2018

Kulturlägret är ett nio dagar långt dagläger för dig som mellan 12-16 år (född 2002-2006). På Kulturlägret får du chansen att fördjupa dig inom ett kulturämne som du valt, prova på att skapa, lära dig något nytt och förhoppningsvis träffa andra som gillar samma saker som du.

Kulturlägret är ett nio dagar långt dagläger för dig som mellan 12-16 år (född 2002-2006). 

På Kulturlägret får du chansen att fördjupa dig inom ett kulturämne som du valt, prova på att skapa, lära dig något nytt och förhoppningsvis träffa andra som gillar samma saker som du. Lägret avslutas med att de olika kurserna visar upp något de har jobbat med för varandra och för anhöriga.

Planeringen för Kulturlägret 2018 är inte klart. Håll utkik här på sidan så kommer det mer information, vilka kurser med mera efterhand.


Praktiskt information:

När:
Kulturlägret är den 18 juni till den 29 juni 2018. Kurserna pågår vardagar oftast mellan kl 09.30-15.00.  Vi gör avbrott för lunch och eftermiddagsfrukt. Totalt nio dagars kurs.

För vem:
Kulturlägret vänder sig till dig som är född 2002-2006. Antalet kursplatser är begränsat, anmäl dig därför så fort som möjligt. Den aktivitet du väljer behåller du under hela lägertiden. Välj ditt första, andra och tredje alternativ när du anmäler dig. Ring gärna och berätta om det finns specialbehov, det underlättar om vi känner till det när vi planerar för Kulturlägret.

Plats:
Platsen är Kulturhuset Barbacka och C4-gymnasiets danssal.

Kostnad:
Det kostar 650 kr för deltagare bosatt i Kristianstads kommun, 1050 för deltagare från annan kommun. I priset inger lunch och eftermiddagsfrukt dock inte transport till och från lägret.

Anmälan:
Anmälan är inte öppen just nu. Anmälan öppnar 9 april 2018.

Har du inte råd med anmälningsavgiften?
Läs mer under Relaterad information i foldern En meningsfull fritid.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.