Till Kulturhuset Barbacka

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Barbackas Danskompani

Barbackas Danskompani startades hösten 2011 och sysslar med fördjupning inom dansområdet! Välkommen att läsa mer om oss!

Barbackas danskompani – FÖRDJUPNING INOM DANS! 
Från årskurs 6

Du som dansar i fortsättningskurs 2 eller 3 på Kulturhuset Barbacka har möjlighet att bli en del av Barbackas danskompani. Intag sker till vårterminen för att delta under ett helt läsår. Vi arbetar professionellt med koreografi, ljussättning, kostym och smink för att du som är med ska få en förståelse för hur arbetet som dansare respektive koreograf kan se ut. Repetitionstillfällena planeras gemensamt utifrån gruppens möjligheter och förläggs framför allt på lördagar och söndagar samt vissa fredagskvällar.  Föreställningar planeras till slutet av maj och början av december.  

Nytt intag till Danskompaniet sker i januari 2018
Anmälningslänk kommer att publiceras här den 8 januari kl 11.30. 

FÖRESTÄLLNING MED DANSKOMPANIET I DECEMBER 2017!
Ljus & Mörker
I kontrasterna mellan ljus och mörker finns glädje och sorg, ilska och kärlek, gemenskap och svek. Men bortom kontrasterna, i blandningen mellan ljus och mörker finns också den grå vardagen och alla dess skuggor... Ljus & mörker är speciellt framtagen för Kulturnatten som ett första smakprov på en föreställning som beräknas vara klar i december. Fri entré. Lokal: Spelhålan. Obs! Förhandsboka biljetter via receptionen.

Föreställningstider:
Tisdag 5 dec kl 19.00 - Premiär!
Fredag 8 dec kl 18.00 & 20.00 
Lördagen 9 dec kl 14.00 och kl 17.00
Ålder:  från 5 år
Plats: Spelhålan, Kulturhuset Barbacka
Biljetter: 60 kr via bokas via receptionen.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.