Vattenträning

Träna effektivt i grupp! Vi har flera olika pass att välja på. En instruktör är hela tiden med för att inspirera och motivera dig att prestera på topp. Vi erbjuder många olika typer av pass för att du ska få en varierad träning. Eller välj ut ditt favoritpass och kombinera med några längder simning.

Våra träningspass ingår för dig som har ett årskort. För dig som har ett årskort med röd avgång gäller de passen som är på vardagar innan klockan 14. Engångsbesök kostar 50 kronor exklusive entréavgift och bokas i receptionen i mån av plats. 

Höstschema 2023

Start vecka 34

  Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
Aqua Intervall 18.30
djup 130 cm
17.00
djup 140 cm
     
Aqua Basic 17.30
djup 130 cm
  10.00
djup 130 cm
   
Aqua Deep   19.00
djup 380 cm
     
Aqua Cirkel     18.00
djup 135 cm
   
Aqua Cross       18.15
Varierat djup
 

 

Basic

Basic_345x.jpg

Klassisk vattenträning där vi utnyttjar vattnets motstånd i våra rörelser för att allsidigt träna hela kroppen. Till olika låtar koncentrerar vi oss på olika muskelgrupper och blandar med pulshöjande övningar. Du har möjlighet att själv anpassa passet till din nivå.  

 

 

 

Cross

cross_345x.jpg

Passet är en kombination av styrke- och konditionsträning som utförs under hög intensitet och med stor variation. Varje vecka är det ett nytt pass. Du utmanar dig själv då du ska göra så många repetitioner som möjligt under en viss tid eller bli klar med ett visst antal övningar / repetitioner så fort som möjligt. Ett tips är att ha på sig badkläder man känner sig bekväm att träna i även på land. 

 

Cirkel  

cirkel_345x.jpg
 
 

Stationsträning med ett allround-upplägg. Ett effektivt sätt att träna både syreupptagningsförmåga och styrka. Passen ser lite olika ut vid varje tillfälle. 

 

Intervall

Intervall_345x.jpg

Högintensiva intervaller varvas med längre intervaller och kort vila. På ett effektivt sätt tränar du både styrka och puls samtidigt. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar och flexibeam.  

 

 

 

Deep

Intervall_345x.jpg

Ett intensivt pass med stor variation som utförs på djupt vatten.

 

 

 

 

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.