Omklädning

För att alla våra badgäster ska känna kunna sig bekväma har Badriket flera olika omklädningsrum. Här ska du kunna byta om i lugn och ro före och efter ditt bad.

Lås med ditt armband

I alla omklädningsrum (förutom förening/skola) låser du ditt skåp med hjälp av armbandet du fått när du betalat din entré. Du som simmar med en förening eller med en skola behöver ta hänglås med dig.

Omklädningsrum

Motionärer/aktivitetsdeltagare, skola/föreningar och besökare till vattenlandet byter alla om i olika omklädningsrum på nedre plan. Det finns även ett könsneutralt omklädningsrum med egna dushbås. Det här omklädningsrummet är också extra utrustat med bland annat taklyft för de som har behov av det. Skola och föreningar har en egen ingång till Badriket nära sin omklädning. Du som ska till relaxen byter om på övre plan där också relaxen ligger. I ditt besök ingår badrock och handduk. 

I alla våra omklädningsrum finns duschstolar. Här finns även barnstolar och duschmadrasser för dig som byter om med ett litet barn. Alla omklädningsrum är också utrustade med hårfön.

För dig som byter om till motionssim, bad i vattenlandet eller till någon av Badrikets aktiviteter finns alltid en bastu att tillgå.

Duscha före bad

För att hålla badvattnet rent och fint ber vi alla gäster att duscha ordentligt innan bad.  Kom också ihåg att det inte är tillåtet att bära underkläder under badkläderna. 

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.