Vattenträning

Träna effektivt i grupp! Vi har flera olika pass att välja på. En instruktör är hela tiden med för att inspirera och motivera dig att prestera på topp. Vi erbjuder många olika typer av pass för att du ska få en varierad träning. Eller välj ut ditt favoritpass och kombinera med några längder simning.

Här hittar du höstens olika pass och schema.

Basic

Basic_345x.jpg

 

Klassisk vattenträning där vi utnyttjar vattnets motstånd i våra rörelser för att allsidigt träna hela kroppen. Till olika låtar koncentrerar vi oss på olika muskelgrupper och blandar med pulshöjande övningar. Du har möjlighet att själv anpassa passet till din nivå.  

Måndagar 17.30, onsdagar 10.00 och torsdagar 18.45

Cross

cross_345x.jpg

Passet är en kombination av styrka- och konditionsträning som utförs under hög intensitet och med stor variation. Varje vecka är det ett nytt pass Du tävlar mot dig själv då du ska göra så många repetitioner som möjligt under en viss tid eller bli klar med ett visst antal övningar / repetitioner så fort som möjligt. Passet utförs ofta både på grunt och djupt vatten. Ett tips är att ha på sig badkläder man känner sig bekväm att träna i även på land. 

Tisdagar 18.15

Cirkel  

cirkel_345x.jpg

 

Stationsträning med ett allround-upplägg. Ett effektivt sätt att träna både syreupptagningsförmåga och styrka. Passen ser lite olika ut vid varje tillfälle. Djupet varierar mellan 0,90 cm och 2 meter.  

Onsdagar 19.15

Deep  

deep_345x.jpg
 

På djupt vatten sätter vi konditionen på prov då vi är i konstant rörelse. Till vår hjälp använder vi ibland ett wetbelt så att vi tillexempel kan springa i vattnet. Bästa passet för dig som på ett effektivt sätt vill träna upp din syreupptagningsförmåga. 

Torsdagar 12.00-12.30, lördagar 9.00-9.45

Intervall 

Intervall_345x.jpg

Högintensiva intervaller varvas med längre intervaller och kort vila. På ett effektivt sätt tränar du både styrka och puls samtidigt. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar och flexibeam.  

Måndagar 18.30

Pris:

Vattenträningen ingår för dig med årskort. För engångsbesök kostar det 50 kronor exklusive entréavgift.

 

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.