Badkalas

Roligaste födelsedagen för barnen och smidigaste kalaset för dig som förälder. Välj mellan olika teman. Vi ordnar dukning, dekorationer och mat. Ni badar, åker rutschbana, leker och hoppar. En kalasvärd leder er igenom aktiviteterna.

Fira födelsedagen med ett badkalas

Varje kalas kan bokas i upp till tre timmar. Minst 8 max 12 barn.

Det finns tre olika teman att välja på som beskrivs här nedan. Vi bokningen besämmer man också om det ska ingå liten fika eller mat. Ingen egen fika får tas med. I priset ingår entré (även för två vuxna), fika/mat, kalasvärd och fritt bad i vattenlandet. 

Havets coolaste varelse 

Ta hit dina vänner på kalas och simma som en sjöjungfru! I en sjöjungfrudräkt av regnbågens alla färger lär kalasvärden er delfinkickar, kullerbyttor och figursim. Ni simmar i en av våra tropiskt varma bassänger.   

Skepp och ohoj, landkrabbor 

Bjud in dina vänner till ett plaskigt piratkalas! Tillsammans med kalasvärden tar ni er igenom spännande skattjakt som bjuder på både uppdrag och lekar. Kommer ni hitta skatten? Ni badar i en av våra varma bassänger. 

Kalaskampen 

Fira födelsedagen på badriket med en massa tävling, lek och bus. Självklart avslutas kalaskampen med ett klassiskt rutschbanerace. 

Så här går kalaset till 

 • Kalasvärden möter upp er i receptionen och visar er till omklädningsrummen.  
 • Vi samlas till ett dukat bord och börjar med en kalasfika efter era önskemål. 
 • Kalasvärden leder er igenom det tema ni valt. Vi badar i vår varmvattenbassäng dit inga andra badgäster har tillträde. 
 • Första timmen har ni en lekledare sedan badar ni fritt i vattenlandet resterande tid.
 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.