AquaSport

Gillar du gruppträning? Då är vår AquaSport något för dig!

Höstens schema

Höstens schema med start vecka 35

 • Måndagar 18.30 AquaIntervall 40
 • Tisdagar 16.30  AquaCross 40
 • Onsdagar 17.30 AquaMix 40 
 • Onsdagar 19.30 AquaCirkel 40
 • Torsdagar 16.30 AquaBasic 40 
 • Fredagar 06.30 AquaDeep 30

HÖSTENS NYHET: AquaCross

Drop in

Vi har drop in på alla våra AquaSport-pass så du behöver inte boka innan utan betalar din plats direkt i receptionen.

Vår motionsbassäng är 1,10 - 1,80 m djup och under passen brukar vi utnyttja både den grunda delen och den djupa. 

Pris

29 kr utöver ordinarie entré.

1006 kr för ett 12-kort inklusive badentré.

AquaSport ingår för dig som har Årskort Bad.

Passbeskrivning

AquaBasic

Klassisk vattenträning där vi utnyttjar vattnets motstånd i våra rörelser för att allsidigt träna hela kroppen.  Vi står på axeldjupt vatten i vår motionsbassäng som är 1,10 - 1,80 meter djup. Till olika låtar koncentrar vi oss på olika muskelgeupper och blandar med pulshöjande övningar. Du har möjlighet att själv anpassa passet till din nivå. 

AquaDeep

På djupt vatten sätter vi konditionen på prov då vi är i konstant rörelse. Till vår hjälp använder vi i vissa övningar wetbelt så att vi till exempel kan köra vattenlöpning. Passet är förlagt i vår djupdel på 3,80 meters djup.

AquaIntervall

Högintensiva intervaller varvas med längre intervaller och kort vila. På ett effektivt sätt tränar du både styrka och puls samtidigt. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar och flexibeam. Vår motionsbassäng är 1,10 - 1,80 meter djup och under passen brukar vi utnyttja både den grunda och den djupa delen. 

AquaMix

I AquaMix blandar vi klassiska vattenövningar med tabataintervaller och djupdelsträning. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar, frisbee och flexibeam. Vår motionsbassäng är 1,10 - 1,80 meter djup och under passen brukar vi utnyttja både den grunda och den djupa delen. 

AquaCross

Träning på land och i vatten. Passen är en kombination av styrke- och konditionsträning som utförs under hög intensitet och med stor variation. Nytt pass varje vecka. Du tävlar mot dig själv då du ska göra så många repitioner som möjligt under en viss tid eller bli klar med ett visst antal övningar/repetitioner så fort som möjligt. Passet utförs ofta både på grunt och djupt vatten. Ett tips är att ha på sig badkläder man känner sig bekväm att träna i även på land.

AquaCirkel 

Cirkelträning i vår grunda bassäng. Övningar som att springa och hoppa blir ännu tyngre när vi utnyttjar det grunda vattnet. Ett varierande pass i vatten som håller 32 grader. Alla kan delta.

Varmvattengympa

För dig som är intresserad av träning i lite lugnare tempo startar Tivolibadet upp vattengympagrupper i varmvattenbassängen två gånger om åren.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.