Information gällande coronavirus covid-19

Välkommen - vi har öppet som vanligt

Vi får många frågor angående coronaviruset och om vi håller öppet. Det gör vi! Dock är personalen hemma vid symtom som påminner om influensa eller förkylning, det gäller såklart även dig som badgäst.

Kristianstads kommun och Tivolibadet följer myndigheternas riktlinjer för hantering av situationen kring coronaviruset och tar självklart smittspridningen på fullt allvar. I nuläget finns inga  restriktioner för att stänga simhallar. Detta kan förändras och då förändras också kommunens rekommendationer.

Vi desinficerar vårt bassängvatten med klor, som dödar både bakterier och virus och ökar frekvensen av städning i våra lokaler. Vi informerar också om hur viktigt det är att duscha före bad och att vara extra noga med handhygienen.

Vi ber dig som besökare till oss att tänka på följande:

 • Stanna hemma vid sjukdomssymtom.
 • Håll avstånd till övriga besökare.
 • Om det är möjligt, byt om hemma eller på jobbet före och efter ditt gympass.
 • Om du ska träna i vatten, simma eller bada och därmed inte kan byta om i förväg kan det vara bra att komma några minuter i förväg för att undvika eventuell trängsel.

Inställda verksamheter

Vi följer Svenska badbranchens rekommendationer och har höjt temperaturen i våra bastur till över över 80 grader. Det medför att vi håller ångbadet stängt samt att aufgussen ställs in på obestämd tid.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.