Lov i Kristianstad

Sommarlov = idrott, kultur, natur, utflykter, träffa vänner. Massor av gratis aktiviteter på sommarlovet för dig 6-18 år med olika arrangörer runt om i Kristianstads kommun.

Visste du att du i sommar kan…

Paddla kanot under flera måndagar?

Bowla varje tisdag?

Klättra varje torsdagskväll?

Testa idrotter på Arenaområdet under flera fredagar?

Spela basket under flera lördagskvällar?

Och…

åka på utflykter, delta i simskola, rida, spela fotboll, testa på graffiti, delta i en kulturfest med dans, drama och måleri, spela volleyboll, fiska och håva, yoga i naturen, lyssna på berättelser och mer?

Flera kommunala verksamheter och föreningar anordnar avgiftsfria sommarlovsaktiviteter. Vissa aktiviteter är för yngre åldrar, vissa för äldre, andra för alla 6-18 år. Till vissa aktiviteter krävs att du bokar din plats innan och till andra kan du komma till utan att föranmäla dig. Klicka in på varje aktivitet för närmare information om vad som gäller för just den aktiviteten som du är intresserad av.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och med medvetenhet om covid-19, planeras aktiviteterna utifrån detta. Vi kan behöva göra fler anpassningar eller ställa in aktiviteter om rekommendationerna stramas åt.

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.