Sandro Cavazza

Varm och passionerad pop avslutar fredagen!

Med över 320 miljoner streams på både eget material och som featureartist är chansen stor att du redan har hört Sandro Cavazzas röst. Kanske hörde du den på Aviciis internationella hit album Stories (Gonna Love Ya, Sunset Jesus), eller förra årets tropical house hit ”Beautiful Life” av Lost Frequencies. Eller så har du kanske upptäckt rösten på Aviciis senaste hit ”Without You” som även är Grammisnominerad i kategorin Årets Låt.

I våras släppte han sin egna debut-EP som innehåller den internationellt hyllade singeln ”What It Feels Like”. Låten adderades på Spotifys New Music Friday i USA och ryktet började spridas på några av de största bloggarna i USA att en nytt stjärnskott från Sverige började se dagens ljus. EPn reflekterar omfattningen och bredden av Sandros musik samtidigt som den viktigaste ingrediensen består: emotionell ärlighet. ”Jag vill göra ett album som är mångsidigt och speglar mer än bara en sida av mig som artist”, säger han. Ärligheten syns även i hans scenspråk där han bjuder in hela publiken till en intim upplevelse.

Värme, passion och en stor dos spelglädje är nyckelord för Sandros framträdanden och vart du än befinner dig i publikhavet känner du dig inkluderad i det som händer på scenen.

Information

När

Fredag 18 maj 2018

23:59 - 01:00

Var

Stora Torg

Kristianstad

Arrangör

Kristianstad kommun

Tel: 044-135000

david.andersson@kristianstad.se

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.