Bokborden kommer igen!

Nu kan du boka ett bord för försäljning av böcker under Kristianstad bokfestival. Du är välkommen som förlag, bokhandlare, förening eller privatperson. Borden kommer att vara placerade längs Östra Boulevarden lördagen den 10 september, där försäljningen kan pågå mellan klockan 10.00 och 16.00.

Bokborden kommer att finnas tillgängliga på Östra Boulevarden från kl. 9.00 och placeras ut av biblioteket. Platserna tilldelas med hjälp av lottning. 

Försäljningen i samband med Kristianstad Bokfestival får inte innehålla material som stöder rasism, förföljelse av oliktänkande, spekulativt våld eller pornografi. Materialet ska heller inte strida mot, eller ge uttryck för idéer som strider mot de grundlagsskyddade fri- och rättigheterna enligt gällande svensk lag eller mot FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. 

När anmälningstiden gått ut och platserna lottats ut kommer du att få en lista via e-post med namnen på dem som bokat och vilket bordsnummer var och en tilldelats. Det är inte möjligt att boka en särskild plats eller att boka via epost. 

Pris 200 kr/bord. Betalning i förväg via Swish: 1233663150

Bordens storlek: 183x76 cm.

Om du har frågor kontakta oss på bokbord@kristianstad.se

Först till kvarn! Sista anmälningsdag är 18 augusti.

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.