Cykeldagarna

Vi bjuder in till cykelfest i fyra dagar den 5-8 augusti. Det blir aktiviteter, guidade turer och upplevelser för hela familjen. Följ oss gärna på Facebook och använd vår hashtag #cykeldagarna.

Kristianstads kommun arrangerar cykeldagarna tillsammans med Bromöllas och Sölvesborgs kommuner. Under fyra dagar blir det cykelfest med olika aktiviteter på platser runt om i kommunerna.

Häng med på guidade cykelturer och upptäck nya platser, besöksmål och matställen. Upplevelser och prova-på aktiviteter finns i programmet men med reservation att vissa av dem kan komma att utgå p.g.a. restriktioner.

Flera aktiviteter är gratis men behöver föranmälas p.g.a. Folkhälsomyndighetens rekommendation om maxantal på 50 personer i allmänna sammankomster. Vi följer Folkhälsomyndigheternas restriktioner och informerar om det blir ändringar i programmet pga dessa.

Cykeldagarna samarbetar med det riksomfattande virtuella cykelloppet Coronatrampet som anordnas 1-8 augusti. Den som anmält sig till Coronatrampet kan räkna in Cykeldagarnas turer och öka sin chans att vinna fina priser i loppet. Anmälningsavgiften i Coronaloppet går till Team Rynkeby God morgons insamling till Barncancerfonden. Alla deltagare får en medalj, som kan hämtas ut på Cykeldagarna.

Ett företag säljer specialdesignade tröjor för Cykeldagarnas deltagare. Tröjorna går att beställa på webben med utlämning på Cykelcentralen under vecka 31 & vecka 32.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.