Mötesplats Gärdskan

Vi erbjuder normalt sett många olika slags aktiviteter för dig som är senior. För att minska risken för smittspridning av coronavirus covid-19 och skydda våra äldre och mest sårbara kommer dock alla mötesplatser för seniorer att vara stängda för en tid.

staty Gärdskan
Innergården

FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING AV CORONAVIRUS COVID-19 OCH SKYDDA VÅRA ÄLDRE  OCH MEST SÅRBARA KOMMER ALLA VÅRA RESTAURANGER OCH GÄRDSKANS FRIVILLIGCAFE I OMSORGSFÖRVALTNINGEN ATT FRÅN OCH MED MÅNDAG 23 MARS ATT STÄNGAS FÖR EN TID. Mötesplats Gärdskan ligger centralt i Åhus vid Coop och Sparbanken. Till Mötesplatsen kan du ta Regionbuss 551. I samma byggnad finns Åhus Fritidsgård, Bibliotek, Percys Showroom och Gärdskans Frivilligcafé där frivilliga seniorer arbetar. Till caféet är alla välkomna må-fre 11.00-16.00

På Gärdskan kan du äta lunch som du beställer dagen innan och senast kl. 8.30. Alternativ lunch beställer du en vecka innan. Lunchen serveras kl. 11.30. Matsedel hittar du under relaterad information/länkar. Lunchserveringen är stängd 30 januari.

Gärdskans frivilligcafé
Gärdskans Frivilligcafé.

Mötesplatsen kan du delta i aktiviteter och få sällskap av andra. Vi utgår från deltagarnas idéer och önskemål samt uppmuntrar till eget engagemang.Tillsammans medverkar vi till att skapa glädje, gemenskap och trygghet.

Månadens program kan du läsa om under relaterad information/dokument.

Mötesplatsen är ett allaktivitetshus med stickcafé, schack, canasta, qigong, linedance och bridge bland annat. Olika pensionärsföreningar utnyttjar lokalerna flitigt i byggnaden.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.