Till startsidan

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Allögården

På grund av en brand i köket som drabbade Allögårdens kök i slutet av juli 2014 sker för närvarande ingen verksamhet i köket på Allögården. All köksverksamhet är flyttad till Blekedamm/CSK där vi nu tillagar vår mat. Servering på Restaurangen Allögården sker som vanligt.

Allögårdens kök är ett tillagningskök som tillagar ca 485 portioner/dag. Det innebär att maten tillagas och skickas till avdelningar 2 gånger per dag alla dagar i veckan.

På grund av en brand i köket som drabbade Allögårdens kök i slutet av juli 2014 sker för närvarande ingen verksamhet i köket på Allögården. All köksverksamhet är flyttad till Blekedamm/CSK där vi nu tillagar vår mat i väntan på nytt kök.

Allögården skickar middag inklusive dessert och kvällsmat till Stafvre, Östergård, Pionen, Jasminen, Ädelstenen, Allögårdens C-hus

Allögården skickar även mat till ca 135 personer med beviljad matdistribution. Dessa portioner skickas med hemtjänsten eller taxi alla dagar i veckan.

Allögårdens restaurang erbjuder två rätter varje dag. Dagens rätt samt alternativrätt.

  • Alla dagar mellan kl 12.00-14.00 serveras dagens rätt samt en alternativrätt.
  • Cafeterian erbjuder goda kakor, bakelser, gott kaffe, frukt, godis och glass.
  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.