Till startsidan

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Näsby hemtjänst

För oss är kvalitén på det vi utför mycket viktigt. För oss är inget omöjligt.

Geografiskt område vi är verksamma i:

Gamlegården, Näsby och Balsby 

Verksamhetens mål

Vi ger dig en helhetslösning på samtliga insatser som biståndsbedöms inom hemtjänsten. För oss är varje kund unik. Vårt mål är att du ska få stöd till sådant du inte kan utföra själv, för att skapa möjlighet så du kan bo kvar i din vanliga bostad. Hjälpen är individuellt beviljad och vi anpassar oss efter det så du kan få hjälp med allt från personlig omvårdnad, städ, tvätt, inköp till trygghetslarm, natthjälp, matdistribution, avgiftsfri avlösning samt ledsagning till sjukvård eller frisör med mera.

För oss är kvalitén på det vi utför mycket viktigt. Vi är flexibla kring dina insatser. För oss är inget omöjligt. Det som är bestämt kan ändras efter dina önskemål. Uppkommer akut behov från dig, lägger vi fokus på att lösa det. Sannolikheten att du känner igen någon såväl på dagen som på natten är större med alla dina insatser samlade hos oss i Näsby hemtjänst på ett och samma område.

Stor kulturell mångfald hos hemtjänstens medarbetare, gör att vi förutom svenska språket, behärskar upp till 10 olika språk. Det gör att vi har kompetens att både möta och förstå kunder från många olika kulturer. 

Personal och kompetens

Flertalet av medarbetarna hos oss har utbildning inom vård- och omsorg. Alla medarbetare hos oss besitter stort engagemang, flexibilitet och erfarenhet. Alla medarbetare har valt yrket för att vi tycker om att hjälpa och stödja människor.

För att möta utvecklingen inom vård och omsorg följer medarbetarna detta med årliga uppdateringar i medicin, diabetes samt ergonomi och förflyttningsteknik. Vi har dessutom specialkompetens inom rehabiliterande arbetssätt samt kultur- och kostfrågor.

Språkkunskaper: Svenska, engelska, tyska, bosniska, albanska, polska, ryska, rumänska, grekiska samt eritreanska.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.