Arkelstorp hemtjänst

Vi är en sammansvetsad hemtjänstgrupp i Arkelstorp som arbetar utifrån värdegrunden "Du ska kunna känna välbefinnande och ha möjlighet att leva ett värdigt liv".

Geografiskt område vi är verksamma i:

Österslöv, Ekestad, Arkelstorp, Barum Oppmanna, Vånga, Röetved, , Balsby, Mjönäs, Skärsnäs och Ivö.

Med våra insatser efter dina behov ska du kunna vara aktiv genom att göra det du kan på egen hand. Vi vill bidra till att du ska kunna vara självständig och delaktig i insatserna som utförs i ditt hem. Vi arbetar med stor flexibilitet och försöker finna lösningar i problem som kan uppstå i vardagen. Vi strävar efter att det ska kännas tryggt för dig att ta emot våra insatser och du kan alltid nå oss via telefon.

Vi arbetar mycket med information och har daglig kommunikation om förändringar och nya insatser i samråd med distriktssköterskan.

Personal och kompetens

De allra flesta har undersköterskeutbildning eller annan vårdutbildning. Gruppen har totalt mycket lång erfarenhet av vård och omsorgsarbete.

Personalen får regelbunden utbildning i läkemedel och insulin. Flera i personalgruppen har utbildning i rehabilitering och samtliga arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.