Åhus norra hemtjänst

Vårt mål är att du som kund är i centrum. Vilket innebär, att utifrån dina behov, möjligheter och önskemål få din personliga omvårdnad och service utformad med ett stort inflytande.

Geografiskt område vi är verksamma i:

Rinkaby, Horna, Åhus (Pallers området, Vattentornsområdet, Kavrö området, Täppet och Norra delen av Centrala Åhus)

Verksamhetens mål

Vårt mål är dig som kund i centrum. Vilket innebär, att utifrån dina behov, möjligheter och önskemål få din personliga omvårdnad och service utformad med ett stort inflytande.

Vi är flexibla kring dina insatser och försöker finna lösningar på problem som kan uppstå i vardagen. Vi ombesörjer alla de olika insatser som finns inom hemtjänsten. Hemtjänsten ansvarar även för trygghetslarmen. Vi strävar efter att det ska kännas tryggt för dig att ta emot våra insatser och du kan alltid nå oss via telefon.

Vi samarbetar nära med distriktssköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Personal och kompetens

Personalens grundutbildning: Flertalet av medarbetarna har vård och omsorgsutbildning. All personal arbetar med ett rehabiliterande synsätt. Personalen får regelbunden utbildning i läkemedel och insulin. Alla medarbetare hos oss är engagerade och flexibla. Alla medarbetare har valt yrket för att vi tycker om att hjälpa och stödja människor.

Språkkunskaper: svenska, engelska, finska, slovakiska, polska, arabiska.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.