Norreport

Tack till alla deltagare som genom åren varit aktiva i mötesplatsen och dess olika aktiviteter!

Om Norreport

Bild på Norreport

Bild på Norreport i Kristianstad.

Norreport är ett nav i vuxenvårdens öppenvårdsinsatser riktade mot nykterhet, drogfrihet och ett aktivt deltagande i samhällslivet. På Norreport hålls enskilda besök så väl som öppenvårdsinsatser i grupp. Här på sidan presenteras ett schema för vilka grupper som drivs för tillfället och lite mer information om dessa grupper, samt om grupperna är öppna för alla eller om det krävs ett biståndsbeslut för att kunna delta. Vår ambition är att erbjuda relevanta grupper för våra klienter, varför utbudet kontinuerligt kommer att uppdateras.

Har du önskemål eller förslag på grupper eller insatser som du skulle vilja se är du varmt välkommen att kontakta ansvarig enhetschef. Är du i behov av ett bistånd för att kunna delta i en grupp hänvisar vi till myndighetssektionen för vidare utredning av ditt behov. Du hittar kontaktuppgift på länken till sidan om missbruk. Se under Relaterad information.

Se schema för mer information om grupper

Måndag

CRA - (Community Reinforcement Approach) är en manualbaserad metod för behandling av skadligt bruk eller beroende av alkohol eller narkotika.

Tisdag

CRA

Motivationsgrupp kl. 13.30-14.30

Onsdag

ÅP kl. 10.00-12.00

Torsdag

CRA

Motivationsgrupp kl. 10.00-11.00

Ekonomigrupp kl. 13.15-14.15

Fredag

CRA

Fredagar på Norreport kl. 13.00-15.00

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.