Saveko butiken

Saveko butiken hette tidigare Returhuset. Saveko butiken är en second hand butik som ligger på Kretsloppsparken i Snårarp. Butiken bedrivs både som daglig verksamhet och som dagverksamhet.

V.I.P SHOPPING I BUTIKEN

OBS!! VECKA 29-32 ÄR BUTIKEN SEMESTERSTÄNGD!!

OBS!! 
Vi har fullbokat hela vecka 28 och eftersom det är stängt från vecka 29 så gör vi uppehåll i telefonbokningarna framöver. Vi hoppas att restriktionerna släpper efter semestrarna så att  vi kan öppna upp butiken mer under hösten. Följ oss gärna på sociala medier för vidare info, fb och instagram, savekokristianstad. Info kommer att komma här också efterhand vi vet mer. 

Trevlig sommar!

Under restriktioner i Skåne på grund av Corona pandemin kommer vi under en period använda oss av ett bokningssystem för att ta emot kunder i vår second hand butik. I butiken får det vistas max 8 kunder vid samma tillfälle.

Vi har telefontid för bokningar på telefonnummer 0734-698 904.
Bokningstelefonen är öppen 
Måndag 13.30-15.30 samt Fredag 13.30-15.30.
Du kan endast boka tid för 1 person per bokningstillfälle och endast 1 besök i veckan. När du kommer till butiken anger du ditt bokningsnummer och telefonnnummer. Detta kommer att ske utomhus och efter insläpp har du 45 minuter på dig att handla.

Tiderna som går att boka för shopping är följande:

Tisdagar: 10.00, 11.00, 12.00
Onsdagar: 12.30, 13.30 , 14.30
Torsdagar: 10.00, 11.00, 12.00

Vi kommer att ha separat ingång och utgång. Personal kommer att stå i kassan, bakom visir och kommer inte vara behjälpliga ute i butiken. Markeringen i golvet visar vilket avstånd du ska hålla vid kassan.

Tänk på att komma i tid, respektera dina 45 minuter och hålla avstånd. 

 

All information finns även på Facebook och Instagram.

Arbetsuppgifterna i butiken består av att ta hand om kunderna och att sälja varor. I uppgifterna ingår också att hämta, ta emot, packa upp, diska och prismärka det som har skänkts.

Vi säljer även saker som vi har gjort om genom återbruk och återanvändning.

Saveko/butiken samarbetar med Renhållningen Kristianstad.

När butiken öppnar normalt kommer öppettiderna att läggas ut i kontaktrutan  längre ner på sidan. Avvikelser kan förekomma i samband med utbildning och personalmöten. Information lämnas då här nedan, på Returhusets Facebooksida och genom skyltning i butiken.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.