Möbellagret

Möbellagret är en daglig verksamhet som hanterar kommunens överskott av möbler. Efter översyn och eventuella reparationer återanvänds möblerna i kommunens verksamheter. Möbellagret har även en kreativ verkstad där man kan skapa fritt. Vi tvättar även åt olika dagliga verksamheter.

Möbellagrets huvudsakliga inriktning är att hantera kommunens överskott av användbara möbler. Efter kontakt via e-post eller telefon kör Möbellagret ut och hämtar eller levererar möbler som beställts.

Vi fotograferar och mäter alla möbler innan vi lägger ut dem på Möbellagrets interna hemsida. Där finns även länk till vår e-postlåda.
Dagens körningar och andra arbetsuppgifter som vi har på Möbellagret lägger vi upp enligt ett arbetsschema på vårt morgonmöte.

Tvätt
Vi tvättar åt flera andra dagliga verksamheter. En gång i veckan levereras tvätt hit som vi sorterar, tvättar, viker och stryker.

Återbruk
På Möbellagret finns även möjlighet att arbeta i vår kreativa verkstad. Där använder vi material av gamla kasserade möbler och bygger om till andra funktioner. Vi har bland annat byggt barnkök till olika kommunala förskolor. Att pigga upp en gammal tråkig stol från ett kontorslandskap men ny färg och ett nytt tyg är både kreativt och skapande.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.