Möbellagret

Möbellagret är en daglig verksamhet som hanterar kommunens överskott av möbler. Efter översyn och eventuella reparationer återanvänds möblerna i kommunens verksamheter. Möbellagret har även en kreativ verkstad där man kan skapa fritt. Vi tvättar även åt olika dagliga verksamheter.

Möbellagrets huvudsakliga inriktning är att hantera kommunens överskott av användbara möbler. Efter kontakt via e-post eller telefon kör Möbellagret ut och hämtar eller levererar möbler som beställts.

Vi fotograferar och mäter alla möbler innan vi lägger ut dem på Möbellagrets interna hemsida. Där finns även länk till vår e-postlåda.
Dagens körningar och andra arbetsuppgifter som vi har på Möbellagret lägger vi upp enligt ett arbetsschema på vårt morgonmöte.

Tvätt
Vi tvättar åt flera andra dagliga verksamheter. En gång i veckan levereras tvätt hit som vi sorterar, tvättar, viker och stryker.

Öppet lager
OBS! under en tid framöver har vi stängt i lagret på grund av corona-viruset. Vi kommer att uppdatera på hemsidan när vi öppnar.
Vi har öppet i vårt lager på onsdagar mellan 13:00-15:00. Då går det bra att komma för att titta på möblerna. Adressen till lagret är Haubitsvägen, A3 området.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.