Uppslag om smitta och rening

Uppdaterad:den 3 april 2020 17:21Arkiverad

På Uppslaget från Kristianstads kommun kan du den här månaden besöka det centrala reningsverket och träffa Anna Karlsdotter, som är en av dem som lagt grunden för den digitala undervisningen i kommunen. Du får också veta mer om hur kommunen arbetar med pandemihotet och om en del av resultaten.

Uppslaget från Kristianstads kommun kommer varje månad i Kristianstadsbladet. Här kan du läsa månadens uppslag om du missade det.
Uppslaget från Kristianstads kommun kommer varje månad i Kristianstadsbladet. Här kan du läsa månadens uppslag om du missade det.

Just nu handlar väldigt mycket om hotet från det nya coronaviruset. På Uppslaget från Kristianstads kommun har också inslag om pandemihotet den här månaden, men det handlar också om Centrala reningsverket, som alltid måste fungera oavsett vilka kriser som uppstår och som nu behöver byggas ut för framtidens utmaningar. Månadens medarbetare  är Anna Karlsdotter, chef för barn- och utbildningsförvaltningens utvecklingsavdelning, som drivs av kreativitet och utveckling.

Du hittar det senaste Uppslaget och andra uppslag från det senaste året under relaterade länkar.


 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.