Solcellsföreläsning via webben

Uppdaterad:den 29 maj 2020 10:47Arkiverad

Funderar du på att installera solceller? Eller är du allmänt nyfiken på tekniken? Då kan du titta på en webbföreläsning om solceller den 2 juni.

Föreläsningen ges av energi- och klimatrådgivare Caroline Wendel tillsammans med moderator Kajsa Aldman.

Du får bland annat lära dig:

  • Hur tekniken fungerar
  • Vilka förutsättningar ditt hus ska ha
  • Hur ekonomin ser ut och vilka bidrag som finns att söka.

Föreläsningen kommer att ges vid två tillfällen tisdagen den 2 juni, kl. 10.00 och kl. 17.00.

Föreläsningen är ett samarbete mellan klimat- och energirådgivarna i Kristianstad, Bromölla, Osby och Hässleholms kommuner.

Anmälan

För att få tillgång till föreläsningen behöver du anmäla dig till caroline.wendel@hassleholm.se. En länk till föreläsningen, samt instruktioner kommer sen att skickas ut till dig. Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

En länk till föreläsningen kommer även att läggas ut via denna nyhet kort innan föreläsningens början. Om du väljer att ansluta utan anmälan rekommenderar vi ändå att du lämnar kontaktuppgifter via e-postadressen ovan. Det här är våra första webbsända föreläsningar och vi har då möjlighet att kontakta dig om vi måste göra sena förändringar i upplägget.

Frågor?

Har du frågor gällande föreläsningen eller övriga frågor kring solceller hör gärna av dig till din lokala energi- och klimatrådgivare Kajsa Aldman på energiradgivningen@kristianstad.se

Välkomna!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.