Gymnasieskolor håller Öppet hus

Uppdaterad:den 8 november 2019 13:13Arkiverad

Lördagen 9 november håller de kommunala gymnasieskolorna i Kristianstad Öppet hus. Mellan klockan 10.00 och 14.00 finns det möjlighet att besöka skolorna för att se miljöer, utrustning, träffa studie- och yrkesvägledare, lärare och elever som kan underlätta gymnasievalet.

Öppet hus
Träffa elever och personal på Öppet hus 9 november

Före den 15 februari 2020 är det dags för alla niondeklassare att göra sitt val till gymnasiet inför läsåret 2020/21. För att underlätta valet bjuder Kristianstads kommun in till Öppet hus den 9 november kl 10.00–14.00 på Christian 4:s gymnasium, Milnergymnasiet, Söderportgymnasiet, Wendesgymnasiet och Österänggymnasiet.

Kristianstads kommun är stolt över att kunna erbjuda så mycket som 16 nationella gymnasieprogram. Eleverna kan plugga direkt på ett yrkesprogram eller på ett högskoleförberedande program för vidare studier på högskola, yrkeshögskola eller universitet. Det finns en uppsjö av olika inrikningar på kommunens fem gymnasieskolor.

På Öppet hus ges niondeklassare med vårdnadshavare möjliget att skapa sig en bättre bild av programmen genom att se dem på plats och genom att kunna ställa frågor till studie- och yrkesvägledare, lärare och elever.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.