Nya Boulevarden stängs av under Stadskalaset

den 8 augusti 2022 12:04Arkiverad

I nästa vecka är det dags för Stadskalaset. Stadsfesten i Kristianstad som pågår mellan den fjärde till den sjätte augusti. Redan på måndag den första augusti kommer arrangörerna att börja förberedelserna och stänga av Nya Boulevarden för genomfart.

Stadskalaset bjuder på ett varierat utbud för alla åldrar. Kristianstad City, som är arrangör, utlovar karuseller, knallare och ett fullmatat scenprogram - med bland annat Lasse Stefanz, Sean Banan, Wiktoria och Sebastian Tadros – som kommer att ge en härlig festkänsla i stan!

Här hittar ni programmet för Stadskalaset 4-6 augusti.

Stadskalaset kommer att hålla till på Nya Boulevarden och Stora torg. Arrangörerna börjar under måndagen att bygga upp festivalsområdet.

Nya Boulevarden kommer därför att stängas av mellan Östra Boulevarden och Västra Boulevarden. Även Christian IV:s gata kommer att stängas av under festdagarna.

Kollektivtrafiken leds om från Nya Boulevarden via Östra Boulevarden och Norra Kaserngatan till Västra Boulevarden.

Östra Vallgatan kommer vara tillgänglig för behörig trafik - boende och vissa leveranser. Annars hänvisas de boende och de som har verksamheter inne i stan att ta den södra vägen in och ut från city.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.