Musikkväll med Plura & Lovisa Linde

Uppdaterad:den 15 juli 2019 13:39Arkiverad

På tisdag den 16 juli är det dags för Handelstaden Kristianstads musikkväll med Plura & Lovisa Linde på Stora torg.

Under fem tisdagar i sommar byggs en scen att upp på Stora torg och gratis underhållning erbjuds mellan klockan 18 och 22.

Rockpoeten Plura Jonsson, nyligen aktuell i ”Stjärnornas Stjärna” på TV4, står på scen vid den här veckans föreställning.  Dessutom får besökarna på torget möta högaktuella Lovisa Linde från Kristianstad, med nysläppta singeln ”Better”.  Soundet är mörkt, genuint och kan beskrivas som indiepop med råare inslag. De kommande musikkvällarna ordnas den 23 juli med  Kikki Danielsson och Israel Nash och den 30 juli med Albin Lee Meldau och CajsaStina Åkerström. 

– De tidigare musikkvällarna har blivit väldigt bra med mycket folk på torget. Det är kul med samarbeten av det här slaget där Sparbanken Skåne möjliggör dessa kvällar och där vi tillsammans med en rad andra sponsorer och partners utvecklar evenemanget till att bli ännu bättre, säger Charlotte Svärd, verksamhetsledare på Handelsstaden Kristianstad.

På torsdag blir det mer gratismusik i stan. Då är det dags för veckans Strandhugg i Tivoliparken, den här gången med 100 års hits med Kristoffer Jonzon, där det också blir tillfälle till allsång mellan kl 19 och 20.30.

Fler musikarrangemang i trakten går att hitta i Orangea stadens evenemangskalender under länken.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.