Maria Bergström tvåa i Guldkransen

den 26 november 2019 04:00Arkiverad

Det blev en hedersvärd andraplats för Maria Bergström i Ledarnas tävling ”Guldkransen – årets bästa chef inom vård och omsorg”. Redan på torsdag väntar nästa spännande äventyr för henne och Tätörtsvägens demensboende denna händelserika höst.

Priset Guldkransen instiftades för att lyfta fram chefer inom vård, omsorg och socialt arbete som utför ett bra arbete och som är en förebild för branschen.

 – Det känns hedersamt och jag är stolt över att ha nått ända hit. Det är väldigt roligt att få vara med och sprida goda idéer. Nu ska jag fortsätta utveckla detta med personalen, säger Maria Bergström, verksamhetschef på Tätörtsvägens demensboende tillika tillförordnad verksamhetschef för alla kommunens vård- och omsorgsboenden.

På torsdag fortsätter Maria inspirera, denna gång på Kvalitetsmässans scen i Göteborg med en föreläsning på temat ”Förvaring – glöm det!” Då kommer hon bland annat prata om vägen fram till utmärkelsen ”Sveriges bästa äldreboende”.

Vinnare av Guldkransen blev Jessica Rönnerfors, verksamhetschef på Positivumgruppen i Göteborg, ett privat företag som bedriver stödboende, öppenvård, HVB-hem, kvinnojourer och en gymnasieskola. 

Är du nyfiken på Maria Bergströms framgångsrecept som ledare? Läs Ledarnas finalistintervju med henne via länken.

 

 

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.