Inbjudan till dialogmöte om matvagnar och Foodtrucks

Uppdaterad:den 4 november 2020 12:55Arkiverad

Driver du en matvagn eller foodtruck? Eller funderar du kanske på att starta en? Då är du välkommen till vårt digitala dialogmöte angående den plan för placering av matvagnar och Foodtrucks som nu tas fram i kommunen.

Kristianstads kommun bjuder in till dialogmöte om matvagnar och foodtrucks med anledning av att en ny plan för placering av foodtrucks håller på att tas fram.
Kristianstads kommun bjuder in till dialogmöte om matvagnar och foodtrucks med anledning av att en ny plan för placering av foodtrucks håller på att tas fram.

Torsdagen den 19 november mellan klockan 08.30 och 10.00 håller Kristianstads kommun ett digitalt dialogmöte riktat mot aktörer som driver eller vill driva verksamhet med matvagn eller foodtruck. 

Kristianstads kommun arbetar just nu med att ta fram en ny plan för placering av foodtrucks/matvagnar. Dialogmötet är tänkt som en möjlighet att ta emot och diskutera eventuella synpunkter. Samtidigt kommer kommunen att informera om de riktlinjer man förhåller sig till vid behandling av inkomna ansökningar. 

Deltagande på mötet från kommunens sida kommer att vara Tina Gunnarsson, näringslivschef, Staffan Johansson, chef på specialistenheten tekniska förvaltningen, Mattias Klasson, trafikingenjör, Joel Hallgren, markförvaltare mark och exploatering, Carl Almström, planeringsingenjör samt Ella Ekenberg, näringslivsutvecklare.

Mötet kommer att ske digitalt, länk kommer att skickas ut till de som anmält sig.

HÄR kan du läsa mer och anmäla dig till dialogmötet

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.