Är du lantbrukare och vill veta mer om solceller?

Uppdaterad:den 18 november 2020 13:50Arkiverad

Den 30 november kl. 09.15-12.00 finns det möjlighet för lantbrukare att delta i ett webbseminarium om solceller i lantbruk. Seminariets syfte är att ge åhörarna mer kunskap om teknik, ekonomi och säkerhet i solcellsanläggningar. Arrangörer är de kommunala energi- och klimatrådgivarna i östra Skåne.

Webbsänt seminarium

Är du som lantbrukare nyfiken på solceller? Då finns det ett seminarium för dig. Under en förmiddag kommer vi lyssna på tre inbjudna talare och lära oss mer om solcellsanläggningar i specifikt lantbruk.

Program (9.15-12.00):

 • Kort information om kommunal energi- och klimatrådgivning
 • Föreläsning av Lars Andrén om solceller
 • Intervju med en lantbrukare som har solceller
 • Föreläsning av Länsförsäkringar kring säkra solcellsanläggningar

Seminariet hålls den 30 november klockan 9.15-12.00 via webben. Arrangörer är de kommunala energi- och klimatrådgivarna i östra Skåne.

Anmälan

För att få tillgång till föreläsningen behöver du anmäla dig via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdagen är den 26 november. En länk till föreläsningen, samt instruktioner kommer sen att skickas ut till dig några dagar före föreläsningen. Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

Vid frågor kontakta Kristianstads energi- och klimatrådgivare Moa Gerklev via mail moa.gerklev@kristianstad.se eller ring 044-13 51 98.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.