Flytta ditt företag hit

Kristianstad är navet i en expansiv region. Förutom god företagsservice finns också boende, skola och fina miljöer som kan spela en viktig roll vid en företagsflytt.

Handelsstaden Kristianstad.
Handelsstaden Kristianstad.

Kristianstad- en tillväxtregion

Tillväxt handlar om Kristianstads ambition som motor i regionen. Vi ska vara en attraktiv ort som drar till sig människor, kompetens och idéer. Detta är en förutsättning för ett bra näringslivsklimat, en expansiv högskola och satsningar på infrastruktur.

Tillväxt skapar också en stark arbetsmarknad och är positiv för folkhälsan. Är du företagare och funderar på att etablera dig i Kristianstad? Då vill vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Kontakta tillväxtavdelningen

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på kommunens tillväxtavdelning. Vi vill ge dig den information och rådgivning du behöver för att göra din etablering så smidig som möjligt. Vi hjälper dig också med rätta kontakter, både i kommunen och i olika nätverk som kan vara bra för dig och din verksamhet. Genom ett gott samarbete med lokala fastighetsägare kan vi hjälpa dig att hitta både boende och lokaler.

Hyra lokal för företag

Är du intresserad av att hyra en lokal för ditt företag kan du kontakta kommunens företagslots, eller förvaltaren för kommersiella lokaler, genom kommunens växel.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Medborgarcenter

Telefon

044-13 50 00

Besöksadress

Rådhus Skåne

Västra Storgatan 12

291 80 Kristianstad

Fler kontakter

Pernilla Blixt

Näringslivschef

044-13 55 92

Kamilla Danielsson

Företagslots

044-13 58 87

Mathias Loftenius

Uthyrning av kommunens lokaler

044-13 60 95