Om Karisma

Styrelsen i Karisma jobbar med personalföreningen ideellt. Vi har 1 styrelsemöte i månaden med undantag för sommarsemester och med undantag om ordförande kallar till extra möte. På Karismas kansli har vi en person för närvarande Suzanne Lindberg. Organisationsnummer: 838201-4465, bankgiro 428-9682.

Vanliga frågor

  • Vem får bli medlem?

   Anställda, pensionärer (som haft sin sista anställning inom kommunen innan pension) och förtroendevalda i Kristianstads kommun och dess bolag (som ägs till minst 50 % av kommunen) erbjuds att bli medlemmar för endast 75 kronor per år.

  • Hur gör jag för att bli medlem?

   Skicka ett mail till vår e-post: karisma@kristianstad.se. Uppge då namn, arbetsplats, telefonnummer till arbetet, din jobbmejl och ditt personnummer samt att du önskar ett medlemskort. Sen betalar du in 75 kr till Karismas bankgiro 428-9682 och märk inbetalningen med ditt namn och att det gäller medlemskort.

   Avdrag på lön för nästkommande år:

   Genom att skriva ut, fylla i och underteckna PDF- filen nedan (medgivande) ger du ditt samtycke till att medlemsavgiften tillsvidare dras från din lön. Blanketten skickar du till KARISMA.

   För att vi ska kunna göra avdrag för medlemskap kommande år, måste medgivandet vara oss tillhanda senast den 30 november samma år för att kunna dras på decemberlönen för året som kommer.

  • Hur betalar jag till Karismas aktiviteter?

   Efter att jag fått svar att jag fått plats på en aktivitet så betalar jag in summan för aktiviteten på Karismas bankgiro 428-9682. Karisma vill att betalningen ska vara kansliet tillhanda senast det datum som står som sista datum i inbjudan. När Karisma fått min betalning får jag ett mejl med bekräftelse att min betalning kommit fram.

  • Är jag försäkrad?

   Karismas medlemmar är försäkrad genom Protector när man deltar i våra aktiviteter. Läs mer under försäkringsbesked.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.