Foto: Bilden tillhör Ystad Saltsjöbad
Foto: Bilden tillhör Ystad Saltsjöbad

SPA i Ystad Saltsjöbad

Uppdaterad:den 20 september 2017 09:51

Torsdagen den 12 oktober har vi bokat in Karisma på Ystad Saltsjöbads SPA. Med buss tar vi oss dit och hem och väl därnere får vi uppleva The Creek experience. Platserna är begränsade. Bjud med en icke medlem till fullt pris 1 500 kr.

Var? Ystad Saltsjöbad, Ystad. Bussen avgår från Stora Torg, Kristianstad klockan 08.00. Första tiden fått i Ystad är 10.30. Avslut 18.00
Sista anmälnings/betalningsdag:Torsdagen den 25 september. Uppge ditt medlemsnummer och mejladress vid bokning. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Anmälan till karisma@kristianstad.se.
Pris: 790 kr/medlem (ej medlem 1 500kr/person ) som betalas in på Karismas bankgiro 428-9682. I priset ingår buss tur och retur Kristianstad – Ystad. Inträde till Salt Experience Creek och lättare lunch. Lunchen består av är antingen räkmacka, eller dagens sallad som är vegetarisk som den är, men man kan välja till kyckling eller räkor samt senapsvinegrette. Lättare dryck såsom Läsk, lättöl eller mineralvatten.    

Vi åker med buss från Kristianstad, Stora Torg, klockan 08.00. Den första SPA-tiden till Salt Creek Experience har vi 10.30, därefter har vi rullande schema. Utanför har vi fyra stycken uppvärmda källor, två på varsin sida om det stora poolhuset. Också utomhus, med en egen gångväg ner till havet, hittar ni vår härliga torrbastu med en otrolig utsikt mot de böljande vågorna nedanför. Ni kommer här känna en distinkt doft av pepparmynta som har en väldigt uppiggande effekt på kroppen. På ovanvåningen har vi relaxen. Två separata rum med stora, härliga sängar som inbjuder till en stunds avkoppling och reflektion. Det lite ljusare, Seaview, har en otrolig utsikt över Östersjön medan ni i Fireview njuter av den stora eldstaden med sprakande brasa som blickfång. På bekvämt avstånd, i vår Captain’s Bar, köper ni dricka mellan klockan 15:00 och 22:00.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.