Foto: Kristianstads kommun Mattias Roos, Flickr
Foto: Kristianstads kommun Mattias Roos, Flickr

Inbjudan till SM-milen

Uppdaterad:den 5 april 2017 09:59

Korpen inbjuder er till SM-milen där det i år kommer att finnas en Korpklass. Kom ihåg att ni efter tävling kan söka ersättning för er startavgift hos Karisma. Vi ersätter två lokala (inom Skåne) och två regionala (utanför Skåne) om året/medlem.

Inledning
Svensk Friidrott och Stockholm Marathon Gruppen arrangerar den 15 juni kl. 19.30 STHLM10 med SM-milen, ett lopp öppet för allmänheten som också är ett svenskt mästerskap på 10 km landsvägslöpning. Motionärer springer alltså samma bana och samma lopp som den svenska löpeliten. Loppet går runt Riddarfjärden i Stockholms innerstad. I år finns Korpen på plats och vi vill gärna att du också kommer. Efter loppet blir det After Run med grillning, musik och folkfest i Rålambshovsparken.
Korpen på plats
Korpen arrangerar under loppet sitt Korpmästerskap på 10 km landsvägslöpning och erbjuder sina medlemmar, arbetsplatser och medlemsorganisationer möjligheten att tävla och mäta sina krafter mot varandra. Det är dock inte bara en tävling, utan också ett väldigt trevligt sätt att umgås med sina övriga Korpvänner och kollegor. Du väljer själv hur du vill ta dig fram - gå, jogga eller spring, alla sätt är rätt!
• En egen startgrupp där alla Korpens medlemmar startar
• Funktionströja från Craft ingår i startavgiften. Speciell tröjfärg som samtliga Korpens medlemmar springer i
• Möjlighet till ”nummerlapp” på ryggen med företagets/organisationens namn
• Korpens medlemmar och nationella organisationer anmäler sig via en speciell anmälningslänk: www.korpenstockholm.se/sm-milen
Anmälningsavgift
400kr/löpare fr.o.m. 6 april.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.