Vårruset 2016
Vårruset 2016

Följ med till vårruset i Malmö

Uppdaterad:den 27 mars 2017 12:39

Följ med till Malmö och spring Vårruset. Anmäl er genom Karisma och vi står för anmälningsavgiften. För endast 170 kr/person så ingår buss tur och retur Malmö, anmälningsavgiften till loppet samt att vi har ett tält till förfogande att lägga era saker i under loppet. En vecka kvar att anmäla sig.

Anmäl er till Vårruset  den 2 maj i Malmö genom Karisma. Anmäl er i lag om 6 personer och dela på picknickkasse.

Kostnad: 170 kr/medlem som betalas till bankgiro 428-9682 senast den 4 april 2017.

Anmälan: Senast den 4 april till Karisma på 044-13 51 52 eller karisma@kristianstad.se.

Bussen avgår från Stora Torg utanför Rådhus Skåne 15.45.

Uppge ert medlemsnummer och vilka som ingår i ert eventuella lag. Har ni inget lag sätter vi ihop er i ett lag så ni får dela picknickkasse.

Nu tjejer kommer favorit i repris, Vårruset i Malmö. Gå, lunka eller spring det väljer du själv! Anmäl er i lag om 6 personer så får ni även en picknickkasse efteråt (tyvärr kan vi inte påverka innehållet i kassen då det är sponsorer för Vårruset som skänker innehållet, (tänk på det om ni är överkänsliga eller liknande, ni får ta med egen mat). Är ni inte 6 personer parar vi ihop er med andra som anmält sig själva. Begränsat antal platser.

Alla som fullföljer Vårruset får en medalj. Vid målgång får alla dessutom dryck, bananer, samt varuprover från loppets sponsorer. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer runt den sköna och löparvänliga Pildammsparken. Start och mål är beläget på John Ericssons väg vid Malmö stadion. Läs mer via länken nedan:

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.