Medlem

För endast 75 kronor om året blir du medlem i Karismas personalförening. Medlemsåret löper mellan den 1 januari till och med den 31 december. Se villkor nedan.

Vem kan bli medlem?

Anställda, pensionärer (som haft sin sista anställning inom kommunen innan pension) och förtroendevalda i Kristianstads kommun och dess bolag (som ägs till minst 50 % av kommunen) erbjuds att bli medlemmar för endast 75 kronor per år.

Medlemskapet gäller kalenderår januari - december. Det vill säga att om du löser medlemskap sent under året så räcker kortet till och med 31 december samma år.

Gör så här om du vill bli medlem:

  1. Skicka ett mail till vår e-post: karisma@kristianstad.se.
  2. Uppge då namn, arbetsplats, telefonnummer till arbetet, din jobbmail och ditt personnummer samt att du önskar ett medlemskort.
  3. När du fått bekräftat från kansliet att vi tagit emot dina uppgifter så kan du sätta in 75 kr på Karismas bankgiro 428-9682 och märk inbetalningen med ditt namn och skriv att det gäller medlemskort.

Medlemskapet gäller januari - december. Kortet skickas med mail till dig för utskrift så snart vi fått besked av banken att kortet är betalt.

Inför 2018 kommer Karisma att ändra betalningssystem för medlemskorten. Du som idag har medgivande med avdrag på lön i december månad för medlemsåret därefter och som vill fortsätta med liknande betalning kommer framöver att kunna betala medlemsavgiften via autogiro. Autogiroblanketten hittar du nedanför.

Genom ditt medlemskap i KARISMA får du olika medlemsförmåner som t ex subventionerade aktiviteter och upplevelser som anordnas av KARISMA, möjlighet att träna på gym till lägre priser än ordinarie.

Försäkring

Du är försäkrad genom Karisma när du deltar i våra aktiviteter. Villkor och försäkringens omfattning ser du i filen här nedanför.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.