Fastighetsreparatör


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Till vår avdelning fastighetsteknik där vi ansvarar för förvaltning av mark och byggnader, både egna och inhyrda objekt söker vi dig som vill arbeta som fastighetsreparatör. Vi har kunden i fokus och arbetar för optimal energianvändning och fastighetsdrift. Till stöd i vårt dagliga arbete har vi bland annat ett övergripande styrsystem där vi knyter ihop driften i våra fastigheter.

Vi går en spännande framtid till mötes där vi både renoverar befintliga byggnader, installerar ny teknik samt bygger mycket nya fastigheter och anläggningar. Tjänsten är placerad i Norra teamet (Norra 1) där vi är ett trevligt gäng på 10 personer med utgångsplats i Kristianstad.

Arbetsuppgifter


Som fastighetsreparatör ansvarar du för drift och underhåll av fastigheter inom Kristianstads kommun där problemlösning är en del av vardagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn och skötsel av tekniska installationer som t ex pellets/oljepannor, ventilation,VVS, el, passage, brandlarm, byggteknik, styr och regler samt kylanläggningar. I arbetet ingår även medverkan vid myndighetsbesiktning samt allmän fastighetsskötsel och verksamhetsservice. Deltagande i mindre projekt kan förekomma. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.


Kvalifikationer


Vi söker dig som har en fastighetsteknisk utbildning på gymnasienivå eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha flerårig erfarenhet av arbete som fastighetsreparatör, eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har specialkunskaper inom något av områdena el, VVS, ventilation, styr och regler eller kyla.

Du har kunskaper inom IT, datorvana och behärskar svensk i tal och skrift, kunskaper i engelska är meriterande. B-körkort är ett krav. Det är en fördel om du har erfarenhet av datoranslutna fastighetssystem. 

Du har förmågan att skapa goda relationer med kunder och arbetskamrater. Vidare är du van att jobba såväl självständigt som i grupp. Du är lösningsfokuserad, flexibel, teknikintresserad och har vilja att utvecklas. 


Anställningsvillkor


Vi erbjuder en tillsvidareanställning, heltid med placering i Kristianstad. Tillträde enligt överenskommelse. Om du erbjuds anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister.

För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Bo Dicksson, driftsledare 0728-85 79 69.

Sista ansökningsdag är 2019-04-05.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer C4T-2019/220
Kontakt Bo Dicksson, driftsledare, 0728-85 79 69
Facklig företrädare Christer Matsson, Kommunal, 0733-13 87 00
Sista ansökningsdag 2019-04-05