Driftingenjör, passagesystem


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Gillar du att arbeta med både teknik och människor? Då kan du vara den vi letar efter. Vi söker nu en driftingenjör som tillsammans med två kollegor arbetar med passagesystem till alla kommunens fastigheter.

Vill du ha ett självständigt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, då tycker vi att du ska söka jobbet.

Taggad? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som driftingenjör för våra passagesystem kommer du ha ett självständigt och omväxlande arbete och ansvara för bland annat följande:

-tilldela behörigheter till användare
-hjälpa och stödja alla våra användare exempelvis med utbildning, introduktion, problemlösning
-delta i felsökning och felavhjälpning
-driftsättning
-larmövervakning
-planera och genomföra uppdateringar och regelbundet underhåll
-projektledning vid driftprojekt
-omvärldsbevaka och vara uppdaterad inom ditt expertområde

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning med inriktning el- och tele eller annan likvärdig utbildning som passar arbetsområdet. Vi vill att du har aktuell erfarenhet från arbete med passagesystemen Integra och RCO R-card. Givetvis har du grundläggande datorvana och eftersom kommunikation är en stor del i ditt arbete kan du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är också en fördel om du utan problem kan läsa och förstå instruktioner på engelska.

Du som söker till oss har B-körkort för manuell växellåda för att smidigt kunna ta dig runt inom Kristianstads kommun. Att kunna arbeta självständigt och vara noggrann är egenskaper som är viktiga i rollen liksom att du är kommunikativ och har lätt för att möta människor i ditt arbete.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Rådhus Skåne kommer att vara utgångspunkten för din tjänst.
Om du blir erbjuden tjänsten behöver du visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lövquist, ingenjör på telefon 0733-13 60 17.

Sista ansökningsdag är 2019-03-28.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer C4T-2019/181
Kontakt Peter Lövquist, ingenjör, 0733-13 60 17
Facklig företrädare Michael Sjöland, Vision, 044-13 21 53
Sista ansökningsdag 2019-03-28