Lantmätare


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.Vi söker dig som vill utvecklas inom lantmätaryrket och är pusselbiten som vi saknar i vårt härliga team.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med samtliga moment i alla typer av lantmäteriförrättningar både i staden och på landsbygden. Vi har en nyckelroll i hela samhällsbyggnadsprocessen som just nu är inne i en intressant digitaliseringsfas. Vi har ett gott arbetsklimat och en god gemenskap vilket bidrog till att vi 2017 belönades med Kristianstads kommuns arbetsmiljöpris.

Du är viktig och därför får du mer än ett gott arbetsklimat när du arbetar hos oss. Du kommer också ges möjlighet att stärka din egen kunskapsbas genom att delta i kurser och branschkonferenser. Arbetet är fritt och du ansvarar själv för planeringen av din dag.
 

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som lantmätare hos oss kommer du att arbeta med att:

-självständigt handlägga alla typer av lantmäteriförrättningar genom att hålla samman arbetsprocessen och fatta myndighetsbeslut.
-arbeta med samhällsbyggandet genom deltagande i planprocess, bygglovsprocess samt utveckling av hela samhällsbyggnadsprocessen.
-ge service och rådgivning till allmänheten, företag samt kommunala och statliga myndigheter.
-arbeta med kvalitetsutveckling av fastighetsregistret, utföra uppdrag samt delta i förvaltningsövergripande projekt.

Kvalifikationer

För att vara den pusselbit vi söker måste du ha civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning inom lantmäteri. Alternativt har du gått en juristutbildning eller annan högskoleutbildning som har gett dig goda kunskaper inom fastighetsrätt och fastighetsbildning och som vi bedömer som likvärdig. Har du erfarenhet som förrättningslantmätare är det meriterande.

Du behöver god vana av att arbeta i Office-paketet. Har du dessutom erfarenhet av arbete i handläggningssystemet Trossen och kartritningssystem är det meriterande. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du som söker till oss har B-körkort för kunna ta dig runt inom Kristianstads kommun.

Självklart är du också serviceinriktad, lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga. Givetvis bidrar du dessutom aktivt till vårt goda samarbetsklimat och vår gemensamma kompetensuppbyggnad genom att dela med dig av dina kunskaper.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Rådhus Skåne kommer att vara din arbetsplats med direkt närhet till bussar och tåg.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Nilsson, tf lantmäterichef på 044-13 68 58.

Sök jobbet senast 17 februari

I denna rekrytering har vi redan tagit ställning till vilka annonskanaler vi kommer att använda oss av, därför undanber vi oss merförsäljning av annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer MSF-2019/33
Kontakt Jens Nilsson, tf lantmäterichef, 044-13 68 58
Facklig företrädare Kristoffer Persson Lilja, SACO, 044-13 54 15
Sista ansökningsdag 2019-02-17