Logoped till Habiliteringen


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Som logoped på Habiliteringen i Kristianstad kommun får du möjlighet att jobba med personer med olika former av funktionsnedsättningar. Habiliteringen är en verksamhet belägen i centrala Kristianstad och har ett tätt samarbete med Vuxenhabiliteringen i Region Skåne.  

Arbetsuppgifter

Som logoped hos oss står du för kompetensen inom kommunikationsområdet. Du kommer arbeta tillsammans med ett team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor.

Logopedens huvudsakliga uppgifter ligger inom den språkliga bedömningen. Bedömningen ligger till grund för de fortsatta habiliteringsinsatserna, inom ramen för det kommunala uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped och ser gärna att du har kunskap om alternativ och kompletterande kommunikation. Arbetet kräver att du kan dokumentera enligt gällande lagstiftning och du behöver ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du kommer att besöka omsorgsförvaltningens verksamheter inom hela Kristianstads kommun så B-körkort är ett krav. I en föränderlig organisation är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Vidare är du självgående och driven i ditt arbete.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Volmer, enhetschef på telefon 0733-13 63 29.

Sista ansökningsdag Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kontinuerligt kallar sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2019-01-31.

I den här rekryteringen har vi innan publicering tagit ställning till vilka annonskanaler vi ska använda oss av och undanber oss merförsäljning av rekryterings- och annonseringstjänster.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2018/923
Kontakt Robert Volmer, enhetschef, 0733-13 63 29
Facklig företrädare Viktoria Bergquist, SACO, 0728-85 83 90
Sista ansökningsdag 2019-01-31