Fastighetsingenjör


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Avdelningen för fastighetsteknik består av tre enheter, två fastighetsförvaltningsenheter och en projektenhet samt en mindre stöd- och specialistfunktion. I den senare funktionen ingår tjänsten som fastighetsingenjör.

Arbetsuppgifter


I dina arbetsuppgifter ingår det att:
- Vara ett allmänt stöd till förvaltare och driftledare i fastighetstekniska frågor.  
- Vara Incitkoordinator, systemadministratör och superanvändare för planerat underhåll och ansvara för registerunderhåll och uppdateringar i fastighetsdatabasen.
- Ansvara för löpande uppdatering av lediga lokaler i Incit Xpand.
- Vara projektledare vid underhålls- och säkerhetshöjande åtgärder.
- Hantera, upprätta och vid behov revidera det planerade underhållet.
- Ansvara för radonmätningar samt radonutredningar i kommunens fastigheter.
- Hantera information och utföra datainsamling i enlighet med de krav som Energimyndigheten ställer på vår verksamhet.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med inriktning bygg samt gärna några års arbetslivserfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Det är en fördel om du har kännedom om och förståelse för underhållsplaner för fastigheter. Goda kunskaper krävs i MS Office. Och har du erfarenhet av INCIT Xpand eller liknande fastighetssystem så ser vi det som en merit.

Du tar initiativ, är ansvarsfull och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du nyfiken samt förändrings- och utvecklingsbenägen och inte rädd för att ta dig an och lösa lite mer komplexa frågeställningar. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 2019-02-01 eller enligt överenskommelse. Din arbetsplats är Rådhus Skåne, centralt placerad i Kristianstad med närhet till både tåg och bussar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Magnus Lundin på telefon 0733-13 25 83 eller fastighetsingenjör Alexander Fröjd på telefon 0728-85 83 40.

Sista ansökningsdag är 2019-01-06.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer C4T-2018/871
Kontakt Magnus Lundin, avdelningschef, 0733-13 25 83
Alexander Fröjd, fastighetsingenjör, 0728-85 83 40
Facklig företrädare Monique Eisner, TCO, 0733-13 58 68
Eliane Bassi De Sa, SACO, 0733-13 56 23
Sista ansökningsdag 2019-01-06