Uppslaget

En gång i månaden hittar du Uppslaget i Kristianstadsbladet. På Uppslaget kan du läsa om det som händer i kommunen och sådant som du kan ha nytta av att veta. Uppslaget når samtliga hushåll i kommunen eftersom det numret av Kristianstadsbladet delas ut till alla hushåll kostnadsfritt.

Varje månad kommer vi att publicera ett uppslag i den fredagstidning som Kristianstadsbladet delar ut till alla hushåll, alltså även till dem som inte prenumererar på tidningen.

På tidningssidorna kommer vi att berätta om sådant som händer i kommunen och om sådant som du som medborgare kan ha nytta av att veta. Varje månad kommer du också att få möta någon av våra omkring 7 000 medarbetare och få reda på mer om alla de olika yrken som finns inom kommunen.