Om webbplatsen

På vår webbplats ska du som besökare kunna hitta och använda kommunens information och tjänster på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt. Vi vill att du ska uppleva webbplatsen som modern och tilltalande.

Vi bygger och utvecklar vår webbplats med dig som besökare och dina behov I fokus. Vi har precis som många andra kommuner strukturerat informationen efter ett upplägg som kallas för Funkaboda. Funkaboda bygger på användartester och utgår från hur du som besökare förväntar dig att hitta information istället för hur vi är organiserade.

Vår webbplats är vår viktigaste informationskanal med i snitt nästan 9 000 besökare varje dag.

Hitta rätt

Huvudmenyerna ska hjälpa dig hitta rätt. Vi har också samlat våra mest populära ingångar på startsidan och i sidfoten. Du kan också använda vårt sök för att hitta rätt.

Teknisk information

Vi använder publiceringsverktyget EpiServer. Kristianstad.se upplevs bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder. Äldre webbläsare visar samma innehåll på sidan men utseendet kan vara annorlunda. Webbplatsen lanserades i mars 2017.

Personuppgifter

Personuppgifter är all slags information som kan knytas till dig som fysisk person, till exempel ditt namn, personnummer, adress, bild på dig, fastighetsbeteckning, e-post eller din dators IP-nummer.

Hur vi behandlar dina personuppgifter.

Dokument

Alla dokument på webbplatsen hittar du som PDF-filer. Du behöver Adobe Reader för att kunna öppna och läsa dessa dokument. Adobe Reader är gratis.

Filmen på startsidan

Filmen visar på härliga och inspirerande delar av kommunen. Den byts ut fyra gånger varje år. Filmen visas i datorläget och i vissa mobila enheter. Vill du se hela filmen hittar du länkar under relaterad information.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.