Logga och typsnitt

Här hittar du loggan för Bilden av Kristianstad.

Den gemensamma nämnaren gestaltas av ordet Kristianstad med tredelad linje under som symboliserar vatten, stad och natur. Högerklicka på bilden och ladda ner den.

Enskilda avsändare:

När enskilda avsändare presenterar sin organisation och berättar en gemensam storytelling om Kristianstad så används ”Kristianstad” som övergripande paraplykommunikation och varumärke, tillsammans med respektive organisations logotyp.

Fler avsändare:

Är vi flera avsändare i ett samarbete samlas alla organisationers logo­typer under paraplykommunikationen och varumärket ”Kristianstad”.

Kristianstad tredelad färgad linje.ai

Kristianstad tredelad färgad linje.eps

Om du behöver loggan i andra format kontaktar du Kristianstads kommuns kommunikationsavdelning.

Typsnitt

Rubriker har Calibri Bold. Ingress och brödtext skrivs med Calibri regular och light

Meddela fel på sidan