Vy över Kristianstad. Kyrkan och järnvägsstationen.

Press- och informationsmaterial

Vi publicerar regelbundet nyheter på vår webbplats. Letar du efter något specifikt, skriv in ordet eller begreppet i sökfunktionen. Du kan också följa och gilla kommunens olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss. I pressrummet finns alla våra pressmeddelanden.

Broschyrer och annat material om Kristianstads kommun hittar du under respektive område. Du är välkommen att använda materialet för att presentera Kristianstads kommun.

Broschyrer om Kristianstad och Åhus med omnejd för besökare och turister finns på vår webbplats för besökare.

Tidningen Nyinflyttad

Alla nyinflyttade får en tidning som heter Nyinflyttad hemskickad  med information om kommunen. Tidningen uppdaterar vi en gång och året.

Spirit of Food

Kommunens profil är Spirit of Food – mat och upplevelser för alla sinnen. I informationsmaterial använder vi  Spirit of Fodd för att stärka den allmänna bilden av Kristianstad som plats.