Till startsidan

Translate

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.
Vy över Kristianstad. Kyrkan och järnvägsstationen.

Press- och informationsmaterial

Vi publicerar regelbundet nyheter på vår webbplats. Letar du efter något specifikt, skriv in ordet eller begreppet i sökfunktionen. Du kan också följa och gilla kommunens olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss. I pressrummet finns alla våra pressmeddelanden.

Broschyrer och annat material om Kristianstads kommun hittar du under respektive område. Du är välkommen att använda materialet för att presentera Kristianstads kommun.

Tidningen Nyinflyttad

Alla nyinflyttade får en tidning som heter Nyinflyttad hemskickad  med information om kommunen. Tidningen uppdaterar vi en gång om året.

Spirit of Food

Kommunens profil är Spirit of Food – mat och upplevelser för alla sinnen. I informationsmaterial använder vi  Spirit of Food för att stärka den allmänna bilden av Kristianstad som plats.