Matdistribution och trygghetslarm utan genomförandeplan

Nedan beskrivs rutinen för genomförandeplan vid insatserna Trygghetslarm och Matdistribution.

För insatserna trygghetslarm och matdistribution gäller följande:

- För de kunder som har Trygghetslarm och där insatsen enbart används vid enstaka tillfällen behövs oftast ingen genomförandeplan upprättas medan för de kunder som har beviljat Trygghetslarm där en eller flera insatser genomförs återkommande ska en genomförandeplan upprättas.

- För kunder som har beslut om matdistribution, där omvårdnadspersonal inte på något sätt är involverad, behövs ingen genomförandeplan.