Till startsidan

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Edwise

Edwise är en lärportal för våra kommunala förskolor och skolor och för kommunikation mellan pedagoger, elever och vårdnadshavare. Här kan du som vårdnadshavare bland annat logga in och anmäla och se ditt barns frånvaro. Här finns också uppgifter om betyg, omdöme, schema och kontaktuppgifter.

Edwise är den lärportal som används inom våra kommunala förskolor och skolor. Det finns olika sätt att använda Edwise på. Varje förskola och skola använder Edwise utifrån sina förutsättningar och behov. För att få reda på mer om en specifik förskolas eller skolas användning, ska du kontakta förskolechef eller rektor.

Edwise för elever

Som elev kan du se information som skolan publicerar. Du kan också följa din kunskapsutveckling. Inloggningsuppgifter till Edwise får du som elev av din mentor. Behöver du hjälp med Edwise ska du prata med din mentor eller lärare.

Logga in i Edwise som elev

Edwise för vårdnadshavare

Som vårdnadshavare loggar du in i lärplattformen via BankID. Är du god man, fosterförälder eller ett familjehem och därmed behöver få tillgång till ett barn eller en elev i Edwise, så ska du vända dig till personalen på förskolan eller skolan. De hjälper dig så att du kan logga in via BankID.

Behöver du som vårdnadshavare hjälp med Edwise ska du prata med ditt barns förskollärare, lärare eller mentor.

Logga in i Edwise som vårdnadshavare

På Skatteverkets webbsida kan du läsa mer om BankID.

Edwise för personal

Som personal använder du Edwise i ditt dagliga arbete.

Logga in på Edwise som personal

Appen Tieto Edu

Det finns en app till Edwise för vårdnadshavare som heter “Tieto Edu”. Även här loggar du in med BankID. I appen kommer du som vårdnadshavare åt information som publiceras på informationskanaler i Edwise och Veckoplan där du ser aktiviteter och händelser som ligger i kalendrarna i Edwise. Fler funktioner är på väg i appen, närmast i tid är frånvaron.

Mobil frånvaro

Det finns en  mobilanpassad sida för Edwise, som är en sida på Internet, som är speciellt anpassad till mobiltelefoner. När du loggar in på den här sidan kan du endast hantera frånvaro för ditt barn, dig själv om du är elev eller dina klasser/grupper om du tillhör personalen.

Mobil frånvaro för elev

Mobil frånvaro för vårdnadshavare

Mobil frånvaro för personal

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.